lillasystersyr

Nya tyger och en välbehövlig fikapaus

Kategori: Allmänt, Inspiration, Livet

Här om dagen var jag och fikade tillsammans med Mariélle, vilket trevligt avbrott i vardagen det var! Vi hade en riktigt trevlig stund på Espresso House med mycket prat och skratt.
Känns som att jag just nu hinner träffa en vän i månaden då en ska hinna med jobb och alla andra måsten i vardagen. Detta innebär också att jag inte riktigt hinner hitta tiden till att sy - men snart så, det kliar i mina fingrar!
 
Innan jag mötte upp Mariélle sprang jag in på Ohlssons Tyger då jag hade sett att de skulle sälja en del tyger för 49 kr/m (läs de gamla reatygerna jag bläddrat i ett par varv innan) men där fanns ett tyg kvar jag länge sneglat på som jag plockade på mig. Så klart fanns det en hel del andra fina vårnyheter jag började kika på, och mitt i allt stod jag där med ett gäng tyger och beslutsångest kring vilken av färgerna jag ville köpa. Mariélle mötte upp mig där istället och var smakråd, tack för det!
 
 
 
Det vart ett skalbaggetyg i gult utförande med riktigt mörkblå skalbaggar på som heter Crispy Crickets, det blommiga tyget tänkte jag sy en överdel till mig själv av så fort nya Ottobre kommer i butik, och sen ett bomullstyg vid namn Insect Party, hur fint?!
Det nedersta tyget är det jag fick för 49 kr!
 
7 meter tyg senare och jag gick glad ut ur butiken, enda problemet i världen en har då är att den bokade tvättstugan hägrar ett par dagar bort, jag vill ju sätta saxen i dessa nu!